Ter Linden Advocatuur & Mediaition is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Apeldoorn laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Apeldoorn.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Ter Linden Advocatuur & Mediaition uit Apeldoorn verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Apeldoorn.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.