error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ter Linden Advocatuur & Mediaition is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Apeldoorn.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Ter Linden Advocatuur & Mediaition uit Apeldoorn verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Apeldoorn.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Apeldoorn.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Ter Linden Advocatuur & Mediaition
Branche
Mediation
KVK
73520950
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-08-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators