Ten Duis personeelsmanagement is een mediator die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Enschede.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Enschede.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Ten Duis personeelsmanagement uit Enschede op de juiste plek.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Enschede.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.