error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ten Berge Leerkotte Advocaten is een mediator die jou kan ondersteunen met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de regio van Utrecht.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij ten Berge Leerkotte Advocaten uit Utrecht goed.

Oplossingen

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Utrecht.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Utrecht.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

ten Berge Leerkotte Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30253549
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators