error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

ten Berge Leerkotte Advocaten is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Utrecht.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij ten Berge Leerkotte Advocaten uit Utrecht op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Utrecht.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

ten Berge Leerkotte Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30253549
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1996
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators