error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat TEN Bemiddeling en advies of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Veldhoven.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? TEN Bemiddeling en advies uit Veldhoven verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators omstreeks Veldhoven.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de regio van Veldhoven.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

TEN Bemiddeling en advies
Branche
Mediation
KVK
17264179
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
Oprichtingsdatum
01-06-2009
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators