error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Talma Mediation en Advies is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Almere.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Talma Mediation en Advies uit Almere op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Almere.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Almere.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Talma Mediation en Advies
Branche
Mediation
KVK
01149000
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
26-03-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators