Talma Mediation en Advies is een mediation specialist die jou kan assisteren met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van bemiddelaars in de regio van Almere.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Talma Mediation en Advies uit Almere verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Almere.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Almere.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!