error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

TACT Interim en TACT Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de buurt van Lelystad laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met een ander? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij TACT Interim en TACT Mediation uit Lelystad goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Lelystad.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Lelystad.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

TACT Mediation
Branche
Mediation
KVK
39056384
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-03-1994
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators