TACT Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict. Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Lelystad.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Lelystad.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Denk hierbij aan deze dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij TACT Mediation uit Lelystad op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Lelystad.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.