error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat 't Regtshuis Advocatuur, familierecht en mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Rijen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? 't Regtshuis Advocatuur, familierecht en mediation uit Rijen levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Rijen.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Rijen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

't Regtshuis Advocatuur, familierecht en mediation
Branche
Mediation
KVK
62805134
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-03-2015
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators