't Regtshuis Advocatuur, familierecht en mediation is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in Rijen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Rijen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? 't Regtshuis Advocatuur, familierecht en mediation uit Rijen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van Rijen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We werken samen met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.