't Raadhuys Mediation & Echtscheidingsadvies is een bemiddelaar die jou kan helpen met een conflict. Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Haarlem.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij 't Raadhuys Mediation & Echtscheidingsadvies uit Haarlem op de juiste plek.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Haarlem.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!