error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

't Raadhuys Mediation & Echtscheidingsadvies is een mediator die jou kan helpen met een conflict Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in Haarlem laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? 't Raadhuys Mediation & Echtscheidingsadvies uit Haarlem levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Haarlem.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Haarlem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

't Raadhuys Mediation & Echtscheidingsadvies
Branche
Mediation
KVK
34204348
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
22-03-2004
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators