T Hart & De Zaak Advocaten is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediators in de regio van 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij T Hart & De Zaak Advocaten uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks 's-Gravenhage.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!