t Eiland is een mediation specialist die jou kan helpen bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Venlo.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met mediators in de regio van Venlo.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Venlo.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? t Eiland uit Venlo verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.