Ontdekken wat Szymkowiak Mediations of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg gratis offertes van mediators in de regio van Born.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Born.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Born.

Ben je met iemand in conflict? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Szymkowiak Mediations uit Born biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.