error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Szymkowiak Mediations of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de buurt van Born.

Heb je een onenigheid met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Szymkowiak Mediations uit Born op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Born.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Born.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Szymkowiak Mediations
Branche
Mediation
KVK
69690855
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators