Erachter komen wat Syntagma of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende offertes van bemiddelaars in de regio van Haren Gn.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Haren Gn.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Syntagma uit Haren Gn verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Haren Gn.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.