error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Syntagma of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Om goede kostenplaatjes in te zien van mediators in Haren Gn laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Syntagma uit Haren Gn goed.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Haren Gn.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Haren Gn.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Syntagma
Branche
Mediation
KVK
01135675
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators