error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Sylvia Cox Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Sylvia Cox Mediation uit Amsterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Sylvia Cox Mediation
  • Mauritskade 101H, 1093RR, Amsterdam
  • 0647101649
  • sylviacox.nl
Branche
Mediation
KVK
71594892
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
07-05-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators