Sylvia Cox Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes in te zien van bemiddelaars in Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Sylvia Cox Mediation uit Amsterdam op de juiste plek.

Taken

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!