Suzanne Aarts Mediator is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om goede offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Heerlen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Suzanne Aarts Mediator uit Heerlen biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Heerlen.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Heerlen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!