error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Suzanne Aarts Mediator of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om goede offertes in te zien van mediation bedrijven in Heerlen laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Suzanne Aarts Mediator uit Heerlen goed.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Heerlen.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van Heerlen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Suzanne Aarts Mediator
Branche
Mediation
KVK
72170506
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators