Erachter komen wat Susanne Lommerse Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis prijsopgaven van mediation bedrijven in de omgeving van Beesel.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Beesel.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat gedaan worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Heb je ruzie met iemand? Met de gemeente, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een mediator die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Susanne Lommerse Mediation uit Beesel op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met mediators uit de omgeving van Beesel.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.