error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Susanne Lommerse Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in Beesel laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Susanne Lommerse Mediation uit Beesel goed.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Beesel.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Beesel.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Susanne Lommerse Mediation
Branche
Mediation
KVK
51791331
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2011
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators