Weten wat Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Kerkrade laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator uit Kerkrade verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Kerkrade.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Kerkrade.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!