error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator is een mediation specialist die jou kan ontzorgen met een ruzie Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Kerkrade.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator uit Kerkrade goed.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Kerkrade.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Kerkrade.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Susan Stijnen, Scheidingsspecialist & Mediator
Branche
Mediation
KVK
59029757
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-10-2013
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators