Sturkenboom Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de buurt van Nieuwegein.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Sturkenboom Advocaten uit Nieuwegein op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Nieuwegein.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Nieuwegein.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!