error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Sturkenboom Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Nieuwegein.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Sturkenboom Advocaten uit Nieuwegein verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo snel mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Nieuwegein.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afgesproken worden. Denk hierbij aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Nieuwegein.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Sturkenboom Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30255324
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
25-02-2009
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators