Meer informatie over wat Stuiver& Weijling Advocaten ambtenarenrecht en arbeidsrecht of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediators in De Meern laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van De Meern.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks De Meern.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Stuiver& Weijling Advocaten ambtenarenrecht en arbeidsrecht uit De Meern verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.