Stone Partners is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een ruzie. Om passende prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Stone Partners uit Amsterdam op de juiste plek.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.