error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Stone Partners is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediation bedrijven in Amsterdam laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Stone Partners uit Amsterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amsterdam.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Stone Partners
Branche
Mediation
KVK
66272513
Bedrijfsvorm
Coƶperatie
Oprichtingsdatum
17-06-2016
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators