Stokvis Mediation is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een onenigheid. Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de omgeving van Arnhem laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijk conflict? Stokvis Mediation uit Arnhem verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Arnhem.

In welke situatie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Arnhem.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!