error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Stok Advocatuur is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de omgeving van Delft laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Stok Advocatuur uit Delft goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Delft.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Delft.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Stok Advocatuur
Branche
Mediation
KVK
27367763
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-1990
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators