Stok Advocatuur is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een ruzie. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de buurt van Delft.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Stok Advocatuur uit Delft op de juiste plek.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder problemen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Delft.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Delft.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!