Stiemsma Mediation is een mediator die jou kan helpen met een onenigheid. Om passende offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Krimpen aan den IJssel laat je jouw wensen achter in het formulier.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Krimpen aan den IJssel.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Stiemsma Mediation uit Krimpen aan den IJssel levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Krimpen aan den IJssel.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.