Stelvio advocaten | mediators is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de omgeving van Arnhem.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Arnhem.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Stelvio advocaten | mediators uit Arnhem verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Arnhem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.