error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Stelvio advocaten | mediators of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de regio van Arnhem laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Stelvio advocaten | mediators uit Arnhem levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Arnhem.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Arnhem.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Stelvio advocaten | mediators
Branche
Mediation
KVK
09201078
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2009
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators