Meer informatie over wat SteentjesWoltersMulder Advocaten of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in Lichtenvoorde laat jij jouw details achter in het formulier.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Lichtenvoorde.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij SteentjesWoltersMulder Advocaten uit Lichtenvoorde op de juiste plek.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Lichtenvoorde.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.