Ontdekken wat Stadhouders Advocaten of een andere mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van bemiddelaars in de omgeving van Utrecht.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Stadhouders Advocaten uit Utrecht verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Utrecht.

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de regio van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!