error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Stadhouders Advocaten is een mediator die jou kan assisteren bij een ruzie Vul het formulier in en krijg kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Utrecht.

Heb je ruzie met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Stadhouders Advocaten uit Utrecht verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Utrecht.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Utrecht.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat altijd bovenaan!

Stadhouders Advocaten
Branche
Mediation
KVK
30253271
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-1979
Medewerkers
13

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators