error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Staal Mediation is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict Om voor jou geschikte offertes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Veendam laat jij jouw details achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Staal Mediation uit Veendam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Veendam.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Veendam.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verscheidene partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Staal Mediation
Branche
Mediation
KVK
58629033
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
02-09-2013
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators