error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Springwerk is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang kosteloze offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Leiden.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Springwerk uit Leiden goed.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Leiden.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de regio van Leiden.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Springwerk
Branche
Mediation
KVK
69674396
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators