error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Springwerk of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg gratis voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Leiden.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Springwerk uit Leiden goed.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Leiden.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Leiden.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Springwerk
Branche
Mediation
KVK
69674396
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators