Spreksel Mediation en Scheidingsbemiddeling is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een ruzie. Om goede kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Maastricht laat je jouw wensen achter in het formulier.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom alleen met mediators uit de omgeving van Maastricht.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Maastricht.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Spreksel Mediation en Scheidingsbemiddeling uit Maastricht levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.