error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Spreek Recht Mediation is een mediator die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Woerden.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Spreek Recht Mediation uit Woerden levert onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Woerden.

In welk geval is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Woerden.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Spreek Recht Mediation
Branche
Mediation
KVK
68295200
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
14-03-2017
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators