Erachter komen wat Spirit Consult of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediators in de regio van Zeist laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Zeist.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Echtscheiding

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de regio van Zeist.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Spirit Consult uit Zeist goed.