error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Spiegelgroep is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Alkmaar.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Spiegelgroep uit Alkmaar verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Alkmaar.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden gedaan. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Alkmaar.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Spiegelgroep
Branche
Mediation
KVK
53055101
Bedrijfsvorm
Commanditaire vennootschap
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators