error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Sparreboom Advocatuur & Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in Spijkenisse laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Sparreboom Advocatuur & Mediation uit Spijkenisse biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Spijkenisse.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Spijkenisse.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Sparreboom Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
24481987
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators