error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Sparreboom Advocatuur & Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een conflict. Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de buurt van Spijkenisse laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Sparreboom Advocatuur & Mediation uit Spijkenisse verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Spijkenisse.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Spijkenisse.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Sparreboom Advocatuur & Mediation
Branche
Mediation
KVK
24481987
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-1997
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators