error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Smit Vernooij c.s. of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Nederhorst den Berg laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Smit Vernooij c.s. uit Nederhorst den Berg op de juiste plek.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Nederhorst den Berg.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Nederhorst den Berg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Smit Vernooij c.s.
Branche
Mediation
KVK
32075258
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
20-07-1999
Medewerkers
2

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators