Smit Vernooij c.s. is een mediator die jou kan ontzorgen met een conflict. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediators in de omgeving van Nederhorst den Berg laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste locatie. Daarom is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediators uit de omgeving van Nederhorst den Berg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Diensten

Zo snel als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Nederhorst den Berg.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Smit Vernooij c.s. uit Nederhorst den Berg verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.