error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Smink Kok Lentink accountants- en belastingadviseurs of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediators in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg.

Heb je een conflict met een ander? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Smink Kok Lentink accountants- en belastingadviseurs uit Bunschoten-Spakenburg goed.

Diensten

Een snelle scheiding aanvragen? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Bunschoten-Spakenburg.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Bunschoten-Spakenburg.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Smink Kok Lentink accountants- en belastingadviseurs
  • Burgwal 1, 3752XA, Bunschoten-Spakenburg
  • 033-2981538
  • sminkkok.nl
Branche
Mediation
KVK
32145060
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2003
Medewerkers
9

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators