Smink Kok Lentink accountants- en belastingadviseurs is een mediator die jou kan assisteren met een ruzie. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Bunschoten-Spakenburg laat je jouw wensen achter in het formulier.

Taken

Zo snel als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Bunschoten-Spakenburg.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Smink Kok Lentink accountants- en belastingadviseurs uit Bunschoten-Spakenburg verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van Bunschoten-Spakenburg.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van de web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.