Smeets Gijbels B.V. is een bemiddelaar die jou kan helpen met een ruzie. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in de omgeving van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Smeets Gijbels B.V. uit Rotterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.