error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Smeets Gijbels B.V. of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van mediators in de regio van Rotterdam laat je jouw details achter in het formulier.

Heb je ruzie met een ander? Met de gemeente, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Smeets Gijbels B.V. uit Rotterdam goed.

Taken

Zo vlug als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Rotterdam.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Smeets Gijbels B.V.
Branche
Mediation
KVK
24379185
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
09-06-2005
Medewerkers
5

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators