Smal Otte Advocatuur Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Limmen laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Limmen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Limmen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Smal Otte Advocatuur Mediation uit Limmen goed.