Ontdekken wat Slow Fix of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Slow Fix uit Amsterdam levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!