error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Sjoer Advocatuur B.V. is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Utrecht.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Sjoer Advocatuur B.V. uit Utrecht goed.

Oplossingen

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Utrecht.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Sjoer Advocatuur B.V.
Branche
Mediation
KVK
30250454
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
22-12-2008
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators