Sinnige Scheidingen is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie. Vul het formulier in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Zwaagdijk-Oost.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Zwaagdijk-Oost.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk hierbij aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Zwaagdijk-Oost.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen je bedrijf? Sinnige Scheidingen uit Zwaagdijk-Oost verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.