Simone Klein Hesselink is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Nijmegen.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Nijmegen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Simone Klein Hesselink uit Nijmegen levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.