error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Simone Klein Hesselink of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Vul het formulier in en krijg vrijblijvende offertes van mediators in de regio van Nijmegen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Simone Klein Hesselink uit Nijmegen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Nijmegen.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Nijmegen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Simone Klein Hesselink
Branche
Mediation
KVK
09184056
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators