Ontdekken wat SIMON Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Berkel en Rodenrijs laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Berkel en Rodenrijs.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij SIMON Mediation uit Berkel en Rodenrijs op de juiste plek.

Lokaal

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.