error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Sijberden Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Teteringen laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Sijberden Mediation uit Teteringen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Teteringen.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afgesproken worden. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Teteringen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Sijberden Mediation
Branche
Mediation
KVK
20152324
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
16-04-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators