Sijberden Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van mediators in de regio van Teteringen laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de regio van Teteringen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden gunstiger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Teteringen.

Ben je met een andere partij in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Sijberden Mediation uit Teteringen verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.