Shirine Reichert Mediation is een bemiddelaar die jou kan helpen bij een conflict. Vul je gegevens in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediators in de omgeving van Amsterdam.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Amsterdam.

Scheiden

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Shirine Reichert Mediation uit Amsterdam verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via de website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in meerdere industrieën. Service staat altijd voorop!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.