Sesan is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie. Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van bemiddelaars in Vledder laat jij jouw details achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Regio gebonden

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de regio van Vledder.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Vledder.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? Sesan uit Vledder verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.