error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Sesan is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een conflict Vul jouw wensen in en krijg gratis offertes van mediators in de omgeving van Vledder.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Sesan uit Vledder op de juiste plek.

Oplossingen

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van Vledder.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met mediators in de regio van Vledder.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Sesan
  • Wilderapels 11, 8381CH, Vledder
  • 06-51839869
  • sesan.nl
Branche
Mediation
KVK
67929524
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-02-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators