Servus advocatuur en mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes te bekijken van mediators in Goes laat je jouw details achter in het formulier.

In welk geval is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Goes.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Een echtscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Goes.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Servus advocatuur en mediation uit Goes op de juiste plek.