error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Servus advocatuur en mediation of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Goes laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? Servus advocatuur en mediation uit Goes biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel mogelijk scheiden, zonder issues? Een familieruzie oplossen? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Goes.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Om deze reden is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Goes.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Servus advocatuur en mediation
Branche
Mediation
KVK
64954269
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2016
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators