error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Senz Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen met een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Senz Advocaten uit 's-Gravenhage biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat je details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Senz Advocaten
Branche
Mediation
KVK
51025795
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
18-12-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators