Senz Advocaten is een mediation specialist die jou kan helpen met een ruzie. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Senz Advocaten uit 's-Gravenhage biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!