error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Seagale, Mediation, training & coaching of een andere mediator voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van mediation bedrijven in 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand anders? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Seagale, Mediation, training & coaching uit 's-Gravenhage goed.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met verschillende bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Seagale, Mediation, training & coaching
  • Badhuisweg 40, 2587CJ, 's-Gravenhage
  • 06 44602452
  • seagale.nl
Branche
Mediation
KVK
27334123
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2000
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators