Seagale, Mediation, training & coaching is een mediator die jou kan assisteren bij een conflict. Om goede prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Seagale, Mediation, training & coaching uit 's-Gravenhage verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators omstreeks 's-Gravenhage.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in verschillende industrieën. Service staat altijd voorop!