error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Schuth & Koelemaij advocaten of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en krijg gratis prijsopgaven van mediators in de buurt van Assen.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Schuth & Koelemaij advocaten uit Assen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw details achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Assen.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Assen.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We werken samen met partners in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Schuth & Koelemaij advocaten
Branche
Mediation
KVK
01165289
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-01-2006
Medewerkers
11

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators