Erachter komen wat Schuth & Koelemaij advocaten of een andere mediator voor je kan betekenen? Om passende offertes te bekijken van bemiddelaars in de omgeving van Assen laat je jouw informatie achter in het formulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom enkel met mediation bedrijven in de buurt van Assen.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in elk geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Assen.

Heb je een conflict met een ander? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Schuth & Koelemaij advocaten uit Assen verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.