Schroeder Mediations is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de regering, een werknemer of een zakelijke ruzie? Schroeder Mediations uit 's-Gravenhage verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediators uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!