error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Schram Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen met een onenigheid. Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te bekijken van mediators in de buurt van Hilversum laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Schram Mediation uit Hilversum verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo snel als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Hilversum.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Hilversum.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verscheidene partners in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Schram Mediation
Branche
Mediation
KVK
32123250
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-05-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators