Meer informatie over wat Schram Mediation of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediation bedrijven in de regio van Hilversum laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een issue hebben en samen tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken vanuit een eigen kantoor. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Hilversum.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Hilversum.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Schram Mediation uit Hilversum verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.